18 Nisan 2014 Cuma

Nba Playoff 2014* Chicago Bulls- Washington Wizards

    Yazılarda hep doğunun güçsüzlüğünden, takımların bu seneyi değil gelecek olan draftan oyuncuları hedeflediklerini ve sezonu bu amaca göre oynadıklarından bahsettik.

     Wizards da bu sene uzun yıllardan sonra en başarılı sezonunu geride bıraktı.Aslında sezon öncesi kimse
Wizards'ın playoff yapmasını beklemiyordu. Hatta bunu kendileri bile bekliyor olamazlar sanırım. Fakat doğu takımların içler acısı hali ve biraz inanç ve umut ile kendilerini Playoff içinde buldular. Sezon içinde takımın yıldızı John Wall oyununu bir üst seviyeye çekebildi ve takım da doğru işleri doğru şekilde yapmaya çalışarak başarının gelmesine neden oldu. Normal sezon içinde bile maçlardan çok kolay kopabilen bir düşünceye sahip olan bu genç kadro Playoff'larda ne kadar başarı sağlayabilir büyük merak konusu tabi ki.

     Chicago Bulls ise bu sene de Playoff'lara alıştığımız gibi giriyor.Sezona D.Rose'un 1 yıllık sakatlıktan dönmesi ile büyük umutlarla giren Bulls yine playofflarda Rose'un tekrar sezon için sakatlanıp sezonu kapatmasıyla ekmeğini taştan çıkarak bir şeyler yapmaya çalışacaktır. Yaptıkları işe çok saygı duysam da gelebilecekleri en büyük yer geçen seneki gibi duruyor. Her ne kadar geçen sene kadar hücum konusunda büyük tıkanıklar yaşamasalar da, playoff atmosferinde ellerindeki hücum gücü ile bir yere gelebilmeleri maalesef pek mümkün gözükmüyor. Bu seriyi geçebileceklerine inansam da geçmeleri ihtimalinde bundan sonraki turda kimle oynarsa oynasınlar sıkıntı yaşayacaklarını düşünüyorum. Joakim Noah ve sahada  yaptıkları için, oyun  aşkı,  oyun inancı- inatçılığı için Bulls'un en iyi yerlere gelmesini yürekten isteyerek; Tahmin  : 4-2 Chicago Bulls  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.