27 Ekim 2014 Pazartesi

2014-2015 Nba Sezonu Değerlendirmeleri : Miami Heat



           Gelenler Khem Birch (F) Shanon Brown (G) Danny Granger (G-F) Josh McRoberts (F) Andre Dawkins (G) Luol Deng (F) James Ennis (F) Larry Drew (G) Tyler Johnson (G)  Shawn Jones (F)  Shawne Williams (F)  Shabazz Napier (G)

           Gidenler :  LeBron James (F) Shane Battier (F)  Ray Allen (G)  Greg Oden (C)  Rashard Lewis (F) Toney Douglas (G)  Michael Beasley (F)  James Jones (G)  Roger Mason JR. (G)


     2010 yılında " Big Three " yi kuran Heat  4 yılda 4 final 2 şampiyonluk yaşayan kadrosu bu sene LeBron James'in kendi deyimi ile " Eve Dönüşü " ile dağılmış durumda. Fakat Heat için bu sezon kesinlikle yara sarma sezonu değil. 

   Özellikle diğer iki yıldızını Dwyane Wade ve Chris Bosh'ı kadroda tutarak onlar üzerine genç sayılabilecek bir oyuncu yapılanması içine girdiler. Sezon öncesi maçları bize gösterdi ki bu sene de Heat inanılmaz topa baskıları ile savunmayı ön alanda yapmaya çalışan  ve hızlı hücumu kovalayan işler sete döndüğünde ise Wade ve Bosh üzerinde varyasyonlar yapmaya çalışan bir takım olarak karşımıza çıkacaklar. Aslında oyun anlayışları son 4 sezonda James olmadan oynadıkları maçlardan çok da farklı olacak gibi gözükmüyor. Evet belki bu sene James'in yokluğunda şampiyonluk adaylarından biri değiller fakat işler kötü gitmez ise doğunun bu durumda rahat playoff yapabilecek bir takım. Bu sene farklı bir şekilde izlenmesi gereken , özellikle Wade ve Bosh'ın gösterdikleri duruş ile saygı duyulması gereken bir takım Heat. Bu senenin zevkle ve merakla izlenebilecek takımların arasında oldukları ise kesin. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.